Kruiden

 

Balans in het lichaam; herstellen is het doel van de kruidentherapie. 

Als de lichamelijke energie te laag is en u vaak vermoeid bent, dan is een behandeling met Chinese kruiden een effectieve en gezonde manier om deze tekorten aan te vullen.
De Chinese kruiden zijn geschikt voor de behandeling van diverse klachten. Zo werken deze kruiden zeer goed bij het chronisch vermoeidheidsyndroom. De Chinese kruiden werken bij hierbij door hitte te elimineren en het lichaam te voeden.

Andere verkoelende Chinese kruiden kunnen ingezet worden wanneer u last heeft van voor opvliegers, een constant dorstgevoel, nachtzweten of eczeem. Hiernaast bestaan er verwarmende Chinese kruiden voor klachten zoals nachtelijk plassen of kouwelijkheid. Ook zijn er kruiden die het bloed en de spieren voeden voor een betere nachtrust of een verbetering in sportprestaties. Voor alle soorten klachten zijn er verschillende kruiden met specifieke eigenschap.

De kracht van de Chinese kruiden is dat er voor ieder individu een specifieke samenstelling wordt samengesteld, die past bij die persoon en zijn of haar klachten op dat moment. De Chinese kruiden en shiatsu versterken elkaars werking, daarom worden de Chinese kruiden en een shiatsu behandeling vaak tegelijkertijd in gezet. Shiatsu brengt het lichaam in balans en Chinese kruiden voeden het lichaam.

De kruiden worden vanuit de natuurapotheek opgestuurd per post, en deze worden niet vergoed door de verzekering.