Wie ben ik?

 

Mijn naam is Kiymet. Ik heb mijn opleiding shiatsutherapeut bij Qing Bai afgerond, en deze duurde 6 jaar. Naast shiatsu heb ik vakken als westers medisch basiskennis, voedingsleer, kruidentherapie (Traditional Chinese Medicine) en ooracupunctuur . Ook ben ik in bezit van mijn diploma basis vakopleiding. Jaarlijks volg ik verplichte en niet verplichte bijscholingen om mijn kennis en vaardigheden op peil te houden.

Ik heb vaak het idee dat veel mensen nog niet bekend zijn met Shiatsu, niet weten waarom, wanneer of bij welke klachten ze naar een shiatsutherapeut kunnen gaan.

De Oosterse geneeswijze ziet een patiënt als geheel, waarbij de gezondheid ook wordt beïnvloed door andere factoren zoals sociale omgeving, werkdruk, het weer en levensstijl. Daardoor is de behandeling, ook bij dezelfde klacht, toch verschillend voor iedereen. Die individuele aanpak spreekt me aan. Door in contact te komen met uw lijf, komt uw levensstroom weer op gang. Hierdoor gaat u stralen, voelt u zich krachtiger en wordt u zelfbewust. Laat me u helpen om weer in balans te komen.