Reactie plaatsen

Reacties

Ramona
4 maanden geleden

Mijn eerste gesprek/afspraak was heel prettig. Wat een rust straal jij uit! Je luistert goed en kijkt goed naar symptomen en lichaamshoudingen, maar ook naar patronen. Dingen waar ik persoonlijk bijvoorbeeld niet aan gedacht heb, maar die wel degelijk een oorzaak kunnen zijn voor mijn klachten. Ook kreeg ik adviezen mee over voeding- en leefpatronen. Het is te kort geleden om nu al de effecten daarvan te zien, dus dat kan ik hier ook nog niet delen. Ik ben zeer blij dat ik de stap heb gezet om een afspraak te maken en kijk uit naar de volgende behandeling.
Wat een fijn persoon ben jij Kiymet!

Y. Alemdar
4 maanden geleden

Ik heb 1 behandeling gehad bij Shiatsu Balans en ben zeer tevreden. Het is een zeer ontspannen sfeer waarin ik me comfortabel voelde. Ze luistert goed, zowel naar mij als mijn lichaam. Zowel de behandeling als de adviezen die ik heb gekregen over mijn levensstijl en slaap- en voedingspatroon hebben mij geholpen om mijn klacht te minderen en bewuster om te gaan met mijn dag! Bedankt!

Joyce S
4 maanden geleden

Ik ben zeer tevreden over de behandelingen die ik en mijn zoon ondergaan bij Kiymet. Ze luistert goed naar de blokkades en behoeftes. Ze doet dit zowel lichamelijk als emotioneel. Ik voel me evenwichtiger, klachten verminderen en het voelt altijd als een warm bad in de praktijk.

De band tussen mijn zoon en ik verbeterd nog meer doordat ze ons allebei behandeld. Wij zijn haar dankbaar!

Bilgen Sari
7 maanden geleden

Na een lange tijd letterlijk en figuurlijk vast te hebben gezeten in mn darmen ben ik na 2 behandelingen al verlost!
Als zowel fysiek en mentaal voel ik me herboren. En zo weet je dat je ook s moet leren loslaten. En daar werken we nu samen aan met Kiymet! Op naar de vervolg behandelingen.

Love you!

X Bilgen

Maud
7 maanden geleden

Ik heb verschillende klachten en in het westerse circuit leek het vast te lopen. Verder had ik het gevoel dat het ook een stuk geestelijk was en dat werd niet gehoord.
Tot ik bij Kiymet kwam, zei luisterd super goed en kan voor mij ook verbindingen leggen tussen klachten en gewoontes.
Door haar vraagstelling kwam ik er achter dat er ook andere dingen waren die ik maar gewoon als " bijhorend ongemak" had geaccepteerd.
De behandeling is soms vrij stevig en daar door soms best pijnlijk maar naar de behandeling besef je dat het je goed heeft gedaan.
Verder vind ik Kiymet een fijn en mooi mens die haar praktijk met volle overgave runt.

Esra
8 maanden geleden

Ik heb nu twee behandelingen gehad bij Kiymet en ben zeer tevreden. Kiymet luistert goed naar jou en ook je lichaam. Na twee behandeling merk ik al dat mijn rugklachten aanzienlijk zijn verminderd. Ze is zeer empatisch, open en houdt ook echt een spiegel voor je om jezelf weer te "zien" zoals ze in de eerste behandeling vertelde.
Ik heb al veel gehad aan haar tips!

Esra
8 maanden geleden

Voordat ik naar Kiymet ging had ik last van mijn spijsvertering en werkte mijn darmen niet goed. Daarnaast had ik ook last van agressie en kort lontje. Nadat ik bij Kiymet ben begonnen en regelmatig de behandelingen heb gehad zijn mijn problemen opgelost. Ook had last van uitslag op mijn gezicht dat is ook verdwenen. Ik voel me veel gezonder.

Eva
8 maanden geleden

Ik word momenteel behandeld door Kiymet. Haar behandelingen werken super effectief bij mij. Kiymet luisterd niet alleen naar wat je te zeggen hebt, maar gaat er ook mee aan de slag. Zij weet precies hoe ze haar werk moet uitvoeren. Daarnaast is ze ook positief en een mooi mens. Altijd wanneer ik terecht kom bij Kiymet, voel ik een geweldige energy. Je merkt gelijk aan haar dat zij liefde en passie heeft voor haar werk.

Fatana Davoodi
een jaar geleden

Al na de eerste behandeling voelde ik mij ontspannen. Minder gespannen druk in mijn buik. De variatie aan behandelingen die Kiymet uitvoert zorgt dat ze meerdere klachten tegelijkertijd kan aanpakken. Ze heeft empatisch vermogen, vakkennis en neemt echt de tijd voor je. Ik ben erg tevreden en kijk uit naar de vervolg behandelingen.

Sukran
een jaar geleden

Ik voel me heerlijk ontspannen en vol met energie na een behandeling bij Kiymet! Al jaren lang loop ik met schouderklachten, eindelijk ben ik er vanaf! Dankjewel Kiymet!