Reactie plaatsen

Reacties

Gulsum
een maand geleden

Ik ben nu al een aantal keer geweest bij Kiymet voor mijn PMS. Ik merk dat ik veel meer energie heb en minder last heb van mijn PMS klachten. Ik heb de behandelingen als zeer prettig en positief ervaren. Ook de gesprekken die we voeren zijn zeer waardevol.

Kiymet je met een prachtig mens met de hart op de juiste plek.

Ik zal zeker mensen aanraden, al is het 1 behandeling (want na de eerste fijne ervaring komt automatisch de tweede afspraak) :).

Lisette dinnissen
een maand geleden

Ik vind het heerlijk bij Kiymet. Zij weet precies hoe ik me voel en daar goed op te reageren. Haar massage voelt alsof alle spanning uit mijn lichaam vloeit en ik letterlijk en figuurlijk weg zak in de grond.
Ze is naar mij toe ook heel duidelijk wat echt binnen komt best confronterend maar voor mij zo duidelijk en iets waar ik over na ga denken. Het lijkt soms alsof ze bij me naar binnen kan kijken en waarvan ik denk hoe weet jij dit nu.
Nee heerlijk en ik ben blij dat ik haar gevonden heb.

Anoniem
6 maanden geleden

Zwanger raken,

Bij mijn eerste zwangerschap duurde het heel lang voor dat ik zwanger raakte, maar toen kende ik Kiymet nog niet.

Na de eerste bevalling hoorde ik over shiatsu bij Kiymet. Laat ik maar eens proberen, ik heb een keizersnede gehad bij de eerste.
Ik ben na mijn bevalling een paar keer geweest toen bij Kiymet.
Kiymet heeft toen met kruiden warmte toegepast bij mijn keizersnede..

en ja hoor het is weer raak, na 6 maanden opnieuw zwanger,
terwijl wij bij de eerste er heel lang over hebben gedaan om zwanger te raken

na de 2de zwangerschap ben ik weer bij kiymet geweest voor de litteken want ook mijn 2de bevalling was een keizersnede.
Na 6 maanden ben ik weer zwanger geraakt.

Shiatsu balans heeft mij zo goed gedaan, mijn lichaam is weer in balans. Ik wou graag kinderen ik merk dat ik dankzij shiatsu meer vruchtbaar ben geworden.

Ik raad iedereen die graag kinderen willen shiatsu aan bij Kiymet!

kiymet luistert heel goed naar je
Heb je vragen zij legt het uit tot dat je het begrijpt.

I.
6 maanden geleden

Al 7 behandelingen gehad, afspraak ingepland in verband met mijn heftige onderrug blessure. Na de eerste behandeling kwamen we er achter dat het meer dan alleen een blessure was, er kwam meer bij kijken. Kiymet luisterd goed en geeft fijn advies passend bij de persoon zelf. Inmiddels klachtvrij en een stuk vooruit gegaan met het ontwikkelen (mentaal , fysiek en geestelijk). Ik heb een prettige sfeer kunnen ervaren in haar praktijk, fijne persoonlijkheid!

K.M.
6 maanden geleden

Elke keer als ik binnenloop voel ik me welkom en op mijn gemak. Kiymet abla neemt de tijd om te luisteren naar klachten en probeert mij en mijn lichaam beter te begrijpen. Kiymet abla weet waar de blokkades zijn en helpt bij het opheffen van deze blokkades waardoor ik me opgelucht en ontspannen voel na de behandeling. Dank je wel Kiymet abla

Z.E
6 maanden geleden

Een therapeut die zich niet alleen blijft ontwikkelen in deskundigheid, maar ook in inzichten in allerlei behandelmethoden bij verschillende klachten.. mijn ervaring bij de behandelingen voor zowel fysieke als mentale klachten is zeer positief! Een aanrader!

S.B.
6 maanden geleden

Ik had problemen met het krijgen van kinderen na een miskraam. Na 1 behandelingssessie met Kıymet en het gebruik van kruidengeneesmiddel heb ik nu een baby. Helemaal tevreden en aanrader!

Mürüvvet
6 maanden geleden

Ik word al meer dan een jaar behandeld door Kiymet en ben hier zeer tevreden over! Het heeft een positieve impact op mijn gezondheid. Kiymet is erg kundig en neemt je klachten serieus.

Mijn zoons worden ook behandeld, ze geven zelf aan dat de behandeling hen ontspanning geeft. Thuis merk ik ook dat de klachten verminderen.

Aysenur
6 maanden geleden

Momenteel ben ik al 4 behandelingen verder en zie zeker verbetering in mijn klachten. Ik vind het belangrijk dat er tegenover mij een luisterende oor zit en mijn klachten serieus opvat. En dat doet Kiymet zeker!

Ramona
een jaar geleden

Mijn eerste gesprek/afspraak was heel prettig. Wat een rust straal jij uit! Je luistert goed en kijkt goed naar symptomen en lichaamshoudingen, maar ook naar patronen. Dingen waar ik persoonlijk bijvoorbeeld niet aan gedacht heb, maar die wel degelijk een oorzaak kunnen zijn voor mijn klachten. Ook kreeg ik adviezen mee over voeding- en leefpatronen. Het is te kort geleden om nu al de effecten daarvan te zien, dus dat kan ik hier ook nog niet delen. Ik ben zeer blij dat ik de stap heb gezet om een afspraak te maken en kijk uit naar de volgende behandeling.
Wat een fijn persoon ben jij Kiymet!