Reactie plaatsen

Reacties

Anoniem
een maand geleden

Zwanger raken,

Bij mijn eerste zwangerschap duurde het heel lang voor dat ik zwanger raakte, maar toen kende ik Kiymet nog niet.

Na de eerste bevalling hoorde ik over shiatsu bij Kiymet. Laat ik maar eens proberen, ik heb een keizersnede gehad bij de eerste.
Ik ben na mijn bevalling een paar keer geweest toen bij Kiymet.
Kiymet heeft toen met kruiden warmte toegepast bij mijn keizersnede..

en ja hoor het is weer raak, na 6 maanden opnieuw zwanger,
terwijl wij bij de eerste er heel lang over hebben gedaan om zwanger te raken

na de 2de zwangerschap ben ik weer bij kiymet geweest voor de litteken want ook mijn 2de bevalling was een keizersnede.
Na 6 maanden ben ik weer zwanger geraakt.

Shiatsu balans heeft mij zo goed gedaan, mijn lichaam is weer in balans. Ik wou graag kinderen ik merk dat ik dankzij shiatsu meer vruchtbaar ben geworden.

Ik raad iedereen die graag kinderen willen shiatsu aan bij Kiymet!

kiymet luistert heel goed naar je
Heb je vragen zij legt het uit tot dat je het begrijpt.

I.
een maand geleden

Al 7 behandelingen gehad, afspraak ingepland in verband met mijn heftige onderrug blessure. Na de eerste behandeling kwamen we er achter dat het meer dan alleen een blessure was, er kwam meer bij kijken. Kiymet luisterd goed en geeft fijn advies passend bij de persoon zelf. Inmiddels klachtvrij en een stuk vooruit gegaan met het ontwikkelen (mentaal , fysiek en geestelijk). Ik heb een prettige sfeer kunnen ervaren in haar praktijk, fijne persoonlijkheid!

K.M.
een maand geleden

Elke keer als ik binnenloop voel ik me welkom en op mijn gemak. Kiymet abla neemt de tijd om te luisteren naar klachten en probeert mij en mijn lichaam beter te begrijpen. Kiymet abla weet waar de blokkades zijn en helpt bij het opheffen van deze blokkades waardoor ik me opgelucht en ontspannen voel na de behandeling. Dank je wel Kiymet abla

Z.E
een maand geleden

Een therapeut die zich niet alleen blijft ontwikkelen in deskundigheid, maar ook in inzichten in allerlei behandelmethoden bij verschillende klachten.. mijn ervaring bij de behandelingen voor zowel fysieke als mentale klachten is zeer positief! Een aanrader!

S.B.
een maand geleden

Ik had problemen met het krijgen van kinderen na een miskraam. Na 1 behandelingssessie met Kıymet en het gebruik van kruidengeneesmiddel heb ik nu een baby. Helemaal tevreden en aanrader!

Mürüvvet
een maand geleden

Ik word al meer dan een jaar behandeld door Kiymet en ben hier zeer tevreden over! Het heeft een positieve impact op mijn gezondheid. Kiymet is erg kundig en neemt je klachten serieus.

Mijn zoons worden ook behandeld, ze geven zelf aan dat de behandeling hen ontspanning geeft. Thuis merk ik ook dat de klachten verminderen.

Aysenur
een maand geleden

Momenteel ben ik al 4 behandelingen verder en zie zeker verbetering in mijn klachten. Ik vind het belangrijk dat er tegenover mij een luisterende oor zit en mijn klachten serieus opvat. En dat doet Kiymet zeker!

Ramona
10 maanden geleden

Mijn eerste gesprek/afspraak was heel prettig. Wat een rust straal jij uit! Je luistert goed en kijkt goed naar symptomen en lichaamshoudingen, maar ook naar patronen. Dingen waar ik persoonlijk bijvoorbeeld niet aan gedacht heb, maar die wel degelijk een oorzaak kunnen zijn voor mijn klachten. Ook kreeg ik adviezen mee over voeding- en leefpatronen. Het is te kort geleden om nu al de effecten daarvan te zien, dus dat kan ik hier ook nog niet delen. Ik ben zeer blij dat ik de stap heb gezet om een afspraak te maken en kijk uit naar de volgende behandeling.
Wat een fijn persoon ben jij Kiymet!

Y. Alemdar
10 maanden geleden

Ik heb 1 behandeling gehad bij Shiatsu Balans en ben zeer tevreden. Het is een zeer ontspannen sfeer waarin ik me comfortabel voelde. Ze luistert goed, zowel naar mij als mijn lichaam. Zowel de behandeling als de adviezen die ik heb gekregen over mijn levensstijl en slaap- en voedingspatroon hebben mij geholpen om mijn klacht te minderen en bewuster om te gaan met mijn dag! Bedankt!

Joyce S
10 maanden geleden

Ik ben zeer tevreden over de behandelingen die ik en mijn zoon ondergaan bij Kiymet. Ze luistert goed naar de blokkades en behoeftes. Ze doet dit zowel lichamelijk als emotioneel. Ik voel me evenwichtiger, klachten verminderen en het voelt altijd als een warm bad in de praktijk.

De band tussen mijn zoon en ik verbeterd nog meer doordat ze ons allebei behandeld. Wij zijn haar dankbaar!