Reactie plaatsen

Reacties

Fatana Davoodi
3 maanden geleden

Al na de eerste behandeling voelde ik mij ontspannen. Minder gespannen druk in mijn buik. De variatie aan behandelingen die Kiymet uitvoert zorgt dat ze meerdere klachten tegelijkertijd kan aanpakken. Ze heeft empatisch vermogen, vakkennis en neemt echt de tijd voor je. Ik ben erg tevreden en kijk uit naar de vervolg behandelingen.

Sukran
3 maanden geleden

Ik voel me heerlijk ontspannen en vol met energie na een behandeling bij Kiymet! Al jaren lang loop ik met schouderklachten, eindelijk ben ik er vanaf! Dankjewel Kiymet!

Nihad
4 maanden geleden

Momenteel ben ik onder behandeling bij Kiymet. Na verschillende pogingen bij verschillende specialisten had ik eigenlijk de hoop een beetje opgegeven. De symptomen na mijn auto ongeval hadden pieken en dalen. Via via ben ik bij haar terecht gekomen. Gek genoeg merk ik al na 3 sessies zoveel meer vooruitgang dan dat ik in de afgelopen anderhalf jaar heb geboekt. Ik ben zeer benieuwd naar de verdere resultaten op langer termijn. Haar empatisch vermogen, vakkundigheid en ruimdenkendheid geven mij ook een prettig gevoel. Ze neemt de tijd voor je en varieert behandelingen met acupunctuur en Hijama. Zeker een aanrader!

Ayfer
4 maanden geleden

Er zijn meerdere wegen naar Rome… zo ben ik bij meerdere deuren gaan aankloppen…
Toen kwam Kiymet (per toeval) op mijn pad… ik heb een poging gedaan om ook de shiatsu therapie uit te proberen, waarvan ik nooit had gehoord :)
Het contacteren en het maken vd afspraak verliepen vloeiend…
En dan over de inhoud, dus to the point
- Goed luisterend oor
- Straalt een vertrouwd & fijn gevoel uit
- Stelt goede vragen en doet goede onderzoeken
- Behoudt het overzicht
- Neemt de tijd

En vervolgens denk ik de volgende dag “waar is mijn pijn?!
Kan toch niet dat ik fysiek en mentaal na 1 keer al positieve veranderingen voel??!!

Het liefst stuur ik mijn naasten geheel haar kant op, en eigenlijk gun ik dit letterlijk ieder mens..

Dank je wel Kiymet!!

Leonie van der Linden
5 maanden geleden

Helaas kamp ik met verschillende soorten problemen (depressie, spanning en een laag zelfbeeld). Met dank aan Kiymet ben ik aan het herstellen. Naast de boven genoemde problemen heeft Kiymet ook mijn menstruatieklachten aangepakt. Na de eerste behandeling zag ik meteen resultaat. Kiymet is een therapeut die haar vak met liefde uitvoert. Kiymet is vriendelijk, meedenkend, behulpzaam en biedt een luisterend oor. Ik heb volle vertrouwen in haar deskundigheid en ben enorm tevreden dat ik haar als therapeut heb.

Betül
5 maanden geleden

Ondertussen al 2 keer bij Kiymet abla geweest voor mijn huidproblemen en benauwdheidsklachten. Na 1 behandeling waren mijn benauwdheidsklachten zo goed als weg! Ze is erg vriendelijk, kundig en heeft gevoel voor humor, waardoor ik me erg op me gemak voel bij haar. Ze weet heel goed waar ze het over heeft en gebruikt verschillende technieken tijdens de behandeling. Ze luistert oprecht naar je en kijkt goed naar wat je als persoon nodig hebt. Daarnaast geeft ze goede goede tips op het gebied van voeding en denkt met me mee!

Ayse
5 maanden geleden

In het begin was ik een beetje onzeker omdat ik onbekend was met shiatsu. Kiymet straalt een en al rust uit, hierdoor voelde ik mij al snel op mij gemak. Kiymet biedt naast haar deskundigheid, een luisterend oor en en heeft oog voor jou als individu. Ik ben inmiddels twee keer bij Kiymet geweest. Mijn reumatische klachten zijn verminderd en ik heb meer vertouwen gekregen in mijn lichaam. Ben nu al een fan van Shiatsu! Zeker een aanrader!

Gulnur Yilmaz
6 maanden geleden

Kiymet is een aardige vriendelijke vrouw, ze vertelt precies wat ze doet, waardoor ik mij beter kan richten op mijn lichaam
1x geweest vandaag, zeer tevreden zal er vaker na toe gaanw, eindelijk heb ik mij kunnen ontspannen na de behandeling. Zeker een aanrader om er heen te gaan

Danielle Jansen
6 maanden geleden

Ik heb al meerdere keren een behandeling bij Kiymet mogen ondergaan en buiten dat ze een ontzettend lieve vrouw is, is ze heel kundig. Ze luistert goed naar wat je vertelt en probeert verbanden te leggen. Ik voel me heel erg op mijn gemak bij haar. En zal zeker bij klachten weer aan de bel trekken.

Kim
7 maanden geleden

Ze weet wat ze doet en waar ze mee
Bezig is, ze stelt je op je gemak. Behandeling is effectief geweest en voelde mij daarna heel anders ( beter) ze is een rustig, aardig en vooral
Lief persoon. Ik raad haar zeer zeker aan!!